Skip to content

Levering & Installatie

Levertijden

Veel van onze producten zijn leverbaar uit voorraad. Wij proberen dit zo nauwkeurig mogelijk per product aan te geven. Producten uit voorraad worden normaal gesproken binnen 5 werkdagen geleverd. Voor producten welke niet uit voorraad geleverd kunnen worden ontvangt u binnen 2 werkdagen een bevestiging met de verwachte leverweek. Zodra uw bestelling binnen is zal er worden gebeld voor het maken van een afspraak voor de levering. De leverdatum kan in overleg met ons worden verzet naar een andere, voor u meer geschikte datum. Neem contact met ons op.

Levertijden

Voor alle leveringen in de Benelux geldt:

Alle bestelling boven de € 100,00 (incl. BTW) leveren wij gratis door geheel Nederland en België (m.u.v. de Waddeneilanden)

Voor bestellingen onder de € 100,00 brengen wij € 19,95 verpakkings- en verzendkosten in rekening.

Alle leveringen zijn standaard begane grond achter de eerste deur, zonder enig verticaal transport op of bij het afleveradres.

Eventuele inhuizingen, plaatsingen en verankeringen besteden wij uit en geschieden op basis van nacalculatie (zie ook ‘inhuizing’) Voor rembours zendingen brengen wij boven de normale leveringskosten € 25,00 toeslag in rekening.

Voor levering buiten de Benelux gelden afwijkende tarieven, neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Inhuizing: professioneel transportbedrijf

Leveringen boven de 300 kilo of op plaatsen die alleen bereikbaar zijn d.m.v. verticaal transport (trappen, maar ook liften of verder dan de 1e sluiting) moeten worden ingehuisd.
Voor het inhuizen, plaatsen, monteren en verankeren van onze producten maken wij gebruik van de diensten van professionele transportbedrijven in Nederland en België, maar indien gewenst ook in andere Europese landen. De kosten voor plaatsing en/of inhuizing worden berekend op basis van nacalculatie. Safe4Ever kan voor u een offerte maken zodat u een indicatie van de kosten heeft. Druk hiervoor het inhuisformulier af, vul het zo volledig mogelijk in en fax het naar +31 84 884 004 of mail het naar [email protected]. Om inhuizingen soepel te laten verlopen, is het van belang om uw specifieke situatie duidelijk toe te lichten. Twijfelt u of een inhuizing mogelijk is of heeft u andere vragen, neem dan contact met ons op.

Voor Nederland gelden voor standaard inhuissituaties de navolgende tarieven:

Gewicht in KG
Prijs
Extra kosten voor verankering: €65,-
VAN
TOT
plaatsing begane grond of etage met lift zonder obstakels & vrije doorgang
1
140
€ 100,-
141
250
€ 130,-
251
500
€ 220,-
501
800
€ 275,-
801
1200
€ 340,-

Laagste prijs garantie

Wij zijn ervan overtuigd dat wij de beste relaties en inkoopcondities hebben en daarom betaalt u bij ons nooit teveel. Heeft u hetzelfde product ergens anders en tegen dezelfde condities voor een lagere prijs gezien?
Maak dan gebruik van onze laagste prijsgarantie en wij bieden u het product voor dezelfde prijs!
Met uitzondering van speciale (tijdelijke) acties of combinatieverkopen.

Om hiervoor in aanmerking te komen ontvangen wij graag uw gegevens te weten;

Naam, Adres, Woonplaats
Emailadres
Telefoonnummer
Naam product
Link naar de website en/of offerte
Prijs incl. of excl. BTW
Opmerking