Skip to content

Over Safe4Ever

Welkom bij Safe4Ever

Safe4Ever is een onafhankelijke onderneming gespecialiseerd in o.a. kluizen, brandkasten, datasafes, sleutelbeheer en veiligheidsproducten. Safe4Ever levert een breed scala aan professionele producten voor privé- en zakelijk gebruik. Safe4Ever vertegenwoordigt de grootste kluizenleveranciers in de Benelux (De Raat Brandkasten, ChubbSafes en Lips Brandkasten). Deze leveranciers verkopen niet direct aan particulieren en bedrijven, maar opereren via een netwerk van geselecteerde dealers door de gehele Benelux. Safe4Ever is zo’n geselecteerde dealer. Safe4Ever biedt aantrekkelijke prijzen, een eenvoudig bestelsysteem en uitstekende service. Hierdoor kan Safe4Ever tal van grote ondernemingen zoals beveiligingsbedrijven, gemeenten, politie, universiteiten, horecaondernemingen en retailers tot haar klanten rekenen.

Zakelijke klanten

Naast een uitgebreid pakket aan privésafes en beveiligingsproducten levert Safe4Ever professionele brand- en braakwerende kluizen, geldverwerkingsproducten en beveiligingsproducten voor bedrijven en instellingen. Voor specifieke problemen in uw bedrijf heeft Safe4Ever altijd de beste maatwerk oplossingen. Denk daarbij aan afwijkende maten, kleuren, kluizen die door meerdere gebruikers geopend dient te worden etc. Voor het maken van de juiste keuze is het belangrijk dat u weet waaraan uw kluis moet voldoen (brandwering, inbraakwering of beide). Neem contact met ons op om een afspraak met een adviseur te maken.

Showroombezoek

Indien gewenst, is er een mogelijkheid tot showroombezoek bij onze partner De Raat Brandkasten in Zoetermeer en Herentals. Hierbij wordt u op deskundige wijze geïnformeerd over de verschillende producten en mogelijkheden, zodat u achteraf de juiste keuze kunt maken. De showroom vindt u aan de Edelgasstraat 5 in Zoetermeer (NL) en Gareelmakersstraat 10, 2200 Herentals (BE).

Service

Safe4Ever kan beschikken over de kennis van een team ervaren servicemedewerkers. Zij kunnen (in de meeste gevallen) uw kluis repareren, geforceerd openen of uw verloren/ afgebroken sleutels bijmaken. Dit kan soms op locatie, maar het kan ook zo zijn dat de kluis dient te worden opgehaald of teruggestuurd. 

Alle prijzen op de website zijn inclusief 21 % BTW